UUDISRAKENTAMINEN KOKENEELTA TEKIJÄLTÄ

SRG-Urakointi Oy toteuttaa uudisrakentamisen palvelut asiakkailleen Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Teemme myös korjausurakointia, kuten julkisivu- ja kattoremontteja niin taloyhtiöille, julkiselle sektorille kuin rakennusliikkeillekin.

Lue lisää uudisrakentamisen palveluistamme, ja ota yhteyttä, kun tarvitset osaavan ja kokeneen tekijän toteuttamaan esimerkiksi asiantuntijuutta vaativat perustustyöt!

RAKENNUSTEN PERUSTUSTYÖT

Olipa kyse millaisesta rakennuksesta tahansa ei pohja- ja perustustöiden merkitystä voi liioitella, perustukset ovat rakennuksen tärkein osa. Perustusten tekeminen oikein suunnittelusta toteutukseen saakka on erittäin tärkeää, sillä perustukset kannattelevat rakennusta sen koko elinkaaren ajan. Virheet perustuksissa johtavat mittaviin ja kalliisiin korjaustöihin rakentamisen myöhemmissä vaiheissa. Perustuksien tekeminen onkin aina syytä jättää ammattilaisen toteutettavaksi! SRG-Urakointi Oy tekee rakennusten perustustyöt Espoossa ja koko Uudenmaan alueella luotettavasti kokemuksen tuomalla varmuudella.

ELEMENTTIASENNUKSET

SRG-Urakointi Oy suorittaa rakennusten elementtiasennukset asiantuntevasti Espoossa ja Uudenmaan alueella. Laadulla ja ammattitaidolla sekä asiaankuuluvalla kalustolla suoritetut elementtiasennukset varmistavat rakennustöiden saumattoman etenemisen. Ammattitaitoiset tekijämme pitävät huolen laadukkaasta työnjäljestä ja tarkkaavainen työn etenemisen suunnittelu varmistaa, että aikataulut pitävät. Tilaa elementtiasennukset SRG-Urakointi Oy:ltä, uudisrakentamisen luotettavalta kumppaniltasi!

PAIKALLAVALURAKENTEET

Toteutamme erilaiset paikallavalurakenteet perustuksista rungon rakenteisiin vuosien kokemuksella. Asiantuntevien tekijöiden ja laadukkaan kaluston ansiosta suoriudumme haastavistakin paikallavalutöistä ammattilaisen tehokkuudella ja ensiluokkaisin tuloksin. Haluamme aina varmistaa asiakkaan sataprosenttisen tyytyväisyyden työskentelymme tehokkuuteen sekä työnjälkeemme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi työlle! SRG-Urakointi Oy toimii Espoossa sekä Uudenmaan alueella.

OTA YHTEYTTÄ RAKENNUSALAN MONIOSAAJAAN!

JÄTÄ YHTEYS­TIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ!

Kysy lisää palve­luistamme, pyydä tarjousta työstä tai jätä yhteyden­otto­pyyntö. Palaamme asiaan mahdolli­simman pian.

15 + 1 =

SRG- URAKOINTI OY

Mittatie 20, 01260 Vantaa

Y-tunnus: Y-2423738-7
Keskus puh. 040 350 1320

Toimisto avoinna arkisin klo 8:00–15:30

info@srgyhtiot.fi

LAATUA JA TEHOKKUUTTA RAKENTAMISEEN