KORJAUSRAKENTAMINEN ALAN ASIANTUNTIJALTA

Korjausrakentaminen ja korjausurakointi ovat SRG-Urakointi Oy:n ydinosaamista. Toteutamme asiakkaillemme erilaiset saneeraustyöt vuosien monipuolisella kokemuksella. Kauttamme tilaat myös kattavat uudisrakentamisen palvelut. Päätoimialueemme kattaa Espoon lisäksi koko Uudenmaan alueen.

Otathan yhteyttä kun tarvitset korjausrakentamisen rautaisen ammattilaisen palveluita!

PIHAKANSI- JA KATTOREMONTIT

Kun on aika kattoremontille, ota yhteyttä SRG-Urakointi Oy:hyn. Teemme pihakansi- ja vesikattoremontit koko Uudenmaan alueella monenlaisiin kohteisiin. Laadukkaaseen palveluumme ja ensiluokkaiseen työnjälkeemme luottavat niin taloyhtiöt, julkisen sektorin asiakkaat kuin rakennusliikkeetkin. Palvelemme mielellämme myös sinua! Ota yhteyttä ja kerro projektistasi, niin pannaan urakka käyntiin.

KATTAVAT KORJAUSRAKENTAMISEN PALVELUT TINKIMÄTTÖMÄLLÄ LAADULLA

SRG-Urakointi Oy palvelee korjausrakentamisen merkeissä kattavasti taloyhtiöitä, julkisen sektorin toimijoita sekä rakennusliikkeitä Uudenmaan alueella. Kauttamme tilaat työt urakkana, tavoitehintaurakkana tai laskutyönä – aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Urakoimme muun muassa julkisivu- ja parvekeremontit, pihakansi- ja vesikattoremontit sekä monet muut korjausrakentamisen työt vuosikymmenten kokemuksella.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua sekä ammattitaitoiset ja tehokkaat tekijät. Takaamme työllemme aina ensiluokkaisen lopputuloksen, yksityiskohtia myöten. Lue lisää korjausrakentamisen palveluistamme, ja pyydä kustannusarvio projektillesi!

JULKISIVUREMONTIT JA PARVEKEKORJAUKSET

SRG-Urakointi Oy on kokenut korjausurakoitsija. Taitavat toimihenkilömme toteuttavat julkisivuvaippakorjauksia pääkaupunkiseudun taloyhtiöille, julkisen sektorin kohteisiin sekä aliurakointina rakennusliikkeille yli 30 vuoden kokemuksella. Kokenut ja osaava henkilökunta onkin yrityksemme kulmakivi.

 Kauttamme tilaat vaativatkin julkisivuremontit kaikilla materiaaleilla, parvekekorjaukset, rappaus-, maalaus- ja pinnoitustyöt, pihatyöt sekä vesikatot. Tarjoamme erilaiset julkisivutyöt luotettavasti työn toteutuksen huolellisesta suunnittelusta kohteen luovutukseen saakka. Emme tingi työn laadusta tai palvelun tasosta missään urakan vaiheessa. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia!

MUU KORJAUSURAKOINTI

Laaja-alainen osaamisemme ja työvuosien kartuttama kokemus rakennusalalta mahdollistavat monenlaisten korjausurakointien toteuttamisen, laadusta tinkimättä. Julkisivu- ja kattoremonttien lisäksi tarjoamme muun muassa seuraavat korjausurakoinnin palvelut asiakkaillemme Espoossa ja koko Uudenmaan alueella:

  • Liiketilojen saneeraukset
  • Vahinkosaneeraukset
  • Lisärakentaminen
  • Sisäilmakorjaukset
  • Maalaus- ja tasoitetyöt
  • Ikkunaremontit.

Asiakkaan tarpeen mukaan toteutamme erilaiset korjausurakoinnit urakkana, tavoitehintaurakkana tai laskutyönä.

OTA YHTEYTTÄ RAKENNUSALAN MONIOSAAJAAN!

JÄTÄ YHTEYS­TIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ!

Kysy lisää palve­luistamme, pyydä tarjousta työstä tai jätä yhteyden­otto­pyyntö. Palaamme asiaan mahdolli­simman pian.

13 + 10 =

SRG- URAKOINTI OY

Mittatie 20, 01260 Vantaa

Y-tunnus: Y-2423738-7
Keskus puh. 040 350 1320

Toimisto avoinna arkisin klo 8:00–15:30

info@srgyhtiot.fi

LAATUA JA TEHOKKUUTTA RAKENTAMISEEN